Is Monique Westenberg zwanger? Al eerder gingen er geruchten dat André Hazes en zijn vriendin een kindje krijgen. Nu is het Monique zelf die zegt dat er geen drie embryo’s, zoals ze eerder meldde, maar nog maar twee in de vriezer van het ziekenhuis liggen. Betekent dit dat er al een embryo is teruggeplaatst en de zwangerschap gaande is?

Afgelopen oktober was Monique Westenberg (41) er in Story heel duidelijk over. Openhartig vertelde ze dat er in het ziekenhuis nog drie cryo’s (ingevroren embryo’s) op haar lagen te wachten; embryo’s die elk moment bij haar teruggeplaatst konden worden. In het interview met het Belgische tijdschrift Dag Allemaal liet de vriendin van André Hazes (25) vorige week echter weten dat er nog twéé embryo’s in het ziekenhuis liggen. In het interview vertelt Monique dat ze over een tweede kindje praten, en alleen nog moeten bepalen wanneer de cryo-behandeling start. ‘Maar eerst gaan we nog even rust vinden in ons huis en bij elkaar.’

Article continues after the ad

Behandeling

De grote vraag is wat er met dat ene embryo gebeurd is. Het zou kunnen dat Monique inmiddels een behandeling heeft ondergaan waarbij er een cryo is teruggeplaatst. Dat kan echter ook al eerder gebeurd zijn, en heeft mogelijk helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. Hoewel een zwangerschap nauwelijks te plannen en regisseren valt, zullen André en Monique er wel zo veel mogelijk rekening mee houden dat in oktober dit jaar de stressvolle voorbereidingen op én de uiteindelijke uitvoering van zijn drie Ahoy-shows plaatsvinden. Daar zal André zijn grote liefde vast en zeker in zijn nabijheid willen hebben; als Monique op dat moment op alledag zou lopen, komt dat mild uitgedrukt niet handig uit. Mocht de zwangerschap dus al min of meer ‘ingepland’ kunnen worden, dan zal het hun voorkeur hebben om te bevallen uiterlijk eind september, of pas in het voorjaar van 2020. In het eerste geval zou Monique nu dan minimaal al in de vierde maand moeten zijn. Het valt te verwachten dat ze ook pas vanaf die periode bekend zal willen maken dat ze zwanger is. Maar het zou dus evengoed zo kunnen zijn dat het embryo ‘gesneuveld’ is en Monique een volgende behandeling moet afwachten.

Het hele artikel lees je in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees je online verder via Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders