Vanavond is alweer de grote finale van The Masked Singer. Wekenlang hebben kijkers kunnen speculeren over de BN'ers die schuilgaan in de pakken, maar Chantal lijkt hier haar mond voorbij te praten.

Want dat Samantha Steenwijk de rol van de Kameleon vertolkte, is inmiddels al onthuld. De zangeres blikt dan ook terug op haar deelname en schrijft: 'Het was geweldig om een duet te zingen met zo'n kneitergoede zangeres als de Vos, maar wie is ze toch?'

Compliment

Hierop reageert Chantal grappend: 'Aah zo lief, dankje voor het compliment.' Dat Janzen zó makkelijk haar mond voorbij mag praten, lijkt ons stug. Kijkers zijn er dan ook van overtuigd dat de Vos heel iemand anders is.

Vos Masked Singer

Kijkers hebben een donkerbruin vermoeden dat een musicalster in het pak verstopt zit. De namen van Carice van Houten, Anouk Hoogendijk en Antje Monteiro zijn genoemd. Inmiddels hebben we heel wat hints gekregen en durven veel kijkers er nu hun geld op te zetten: Noortje Herlaar is de Vos. Zo viel er bij een ondervraging een 'ijzige stilte', wat zou verwijzen naar Frozen waar zij de stem van Anna insprak. Ook kan ze binnenkort 'iets niet meer verbergen' en dat klopt als een bus: de musicalster is in verwachting van haar tweede kindje. 

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.