Hoera! Tanja Jess mag vandaag 53 kaarsjes uitblazen. Maar in plaats van een feestelijke dag, werd het een teleurstelling.

De actrice had stiekem wel verwacht dat ze vandaag in het zonnetje gezet zou worden. Maar helaas: haar kinderen zijn haar verjaardag vergeten! Zoons Billy en Bobby kwamen met lege handen aan, en daarbij kwam ook nog dat haar man Charly Luske haar zijn 'favoriete pain in the ass' noemde. Tanja stond naar eigen zeggen op het punt om in een hormonale depressie te zakken, toen haar man met een bos bloemen aan kwam zetten. 'Net op tijd,' schrijft ze op Instagram.

Article continues after the ad

Leeftijdsverschil

Tanja is al negentien jaar samen met haar grote liefde Charly. De twee vielen destijds als een blok voor elkaar, maar met name Tanja durfde daar niet direct aan toe te geven vanwege het leeftijdsverschil van twaalf jaar. De actrice vreesde dat ze op termijn misschien wel zou worden vervangen door een jonger exemplaar. Niks blijkt minder waar: in 2008 stapten ze in het huwelijksbootje en dat blijft voorlopig zo als het aan Charly ligt: 'Ik lief jou het liefst nog 53 jaar,' schrijft hij op Instagram.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.