Yolanthe Sneijder-Cabau blijft programma's maken voor RTL als haar man Wesley Snijder gaat voetballen in Qatar. De mogelijke transfer van Wesley Sneijder van OGC Nice naar Al-Gharaffa Sports Club heeft geen invloed op de werkzaamheden van Yolanthe in Nederland, zegt haar manager Xenia Kasper.

Na de verhuizing van het Franse Nice naar Doha in Qatar kan Yolanthe gewoon in Nederland blijven werken. 'De programma's die Yolanthe voor RTL gaat maken gaan gewoon door', zegt Xenia Kasper. 'Yolanthe zal voor de opnames naar verwachting wel langer van huis zijn, want een vlucht naar Qatar duurt ruim zes uur. Het is daarom minder makkelijk om snel heen en weer te vliegen dan vanuit Nice', zegt Yolanthes manager.

Mondeling akkoor

Wesley Sneijder (33) zou een mondeling akkoord hebben met de club in Qatar. De transfer moet zondag worden afgerond, maar Sneijder vertrekt eerder dit weekeinde vanuit Nice naar het Midden-Oosten. Welke programma's Yolanthe voor RTL gaat maken is nog onbekend. Vorig jaar presenteerde ze Reunited. In dit RTL-programma bracht ze mensen bij elkaar die elkaar jaren niet hadden gezien. Kort voor de kerstdagen was Yolanthe te zien in de The Christmas Show in de Ziggo Dome, een show van RTL Live Entertainment.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders