Volgens geruchten verruilt Estelle binnenkort haar riante appartement aan de Amsterdamse Zuidas voor een weliswaar kleiner maar sfeervoller onderkomen aan het Vondelpark, om de hoek van de P.C. Hooftstraat

Kille omgeving
Dat Estelle Cruijf niet meer het onbekommerde jetsetleven kan leiden dat ze met Ruud Gullit en later Badr Hari had, is bekend. Howel ze van Ruud een forse jaarlijkse alimentatie krijgt van naar verluidt veertigduizend euro, is dat niet genoeg om haar luxebestaan dat ze met de voetballegende had in haar eentje voort te zetten. De riante villa in de Beethovenbuurt werd verruild voor een groot en comfortabel appartement aan de Zuidas, maar echt thuis voelt Estelle zich daar niet. Niet alleen de wat kille omgeving van voornamelijk kantoren, maar ook de vloek die op het gebouw lijkt te rusten speelt haar gevoel parten. Twee bewoners, onder wie horecatycoon Sjoerd Kooistra die het penthouse bezat, pleegden zelfmoord en een dierbare bekende van Estelle die er woonde overleed onlangs onverwacht. Mede daarom zou Estelle naar verluidt op zoek zijn naar een andere woning en volgens diezelfde geruchten zou ze haar oog hebben laten vallen op een prachtige stek: een chique appartement aan de rand van het Vondelpark. 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Foto: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders