Volgens geruchten verruilt Estelle binnenkort haar riante appartement aan de Amsterdamse Zuidas voor een weliswaar kleiner maar sfeervoller onderkomen aan het Vondelpark, om de hoek van de P.C. Hooftstraat

Kille omgeving
Dat Estelle Cruijf niet meer het onbekommerde jetsetleven kan leiden dat ze met Ruud Gullit en later Badr Hari had, is bekend. Howel ze van Ruud een forse jaarlijkse alimentatie krijgt van naar verluidt veertigduizend euro, is dat niet genoeg om haar luxebestaan dat ze met de voetballegende had in haar eentje voort te zetten. De riante villa in de Beethovenbuurt werd verruild voor een groot en comfortabel appartement aan de Zuidas, maar echt thuis voelt Estelle zich daar niet. Niet alleen de wat kille omgeving van voornamelijk kantoren, maar ook de vloek die op het gebouw lijkt te rusten speelt haar gevoel parten. Twee bewoners, onder wie horecatycoon Sjoerd Kooistra die het penthouse bezat, pleegden zelfmoord en een dierbare bekende van Estelle die er woonde overleed onlangs onverwacht. Mede daarom zou Estelle naar verluidt op zoek zijn naar een andere woning en volgens diezelfde geruchten zou ze haar oog hebben laten vallen op een prachtige stek: een chique appartement aan de rand van het Vondelpark. 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Foto: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders