Voor Job Gosschalk zullen de deuren van de film- en theaterwereld voortaan   gesloten blijven. Door meer dan zeventig acteurs wordt de voormalige castingdirector beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie. De enige redding van Job lijkt zijn zus José te zijn, die met haar man actief is in de spirituele wereld en hem als geen ander kan onderwerpen aan de juiste therapie.  

Therapie

De aangewezen persoon om Job in zijn herstel bij te staan, is zijn zus José (62), die samen met haar man Karel actief is in de spirituele wereld. Zo is zij al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in meditatietechnieken en het verzorgen van yogalessen. Dit kan ervoor zorgen dat Job, die naar verluidt flink last gehad heeft van paniekaanvallen, de rust in zijn ademhaling, geest en gedachten terug zal vinden. Maar dat is nog niet alles. José is ook bedreven in handlijnkunde, waarbij ze door naar de lijnen op Jobs handen te kijken, een beeld kan schetsen van zijn toekomstige mogelijkheden. Deze informatie moet voor Job uiterst waardevol zijn, omdat hij daarmee antwoord zou kunnen krijgen op de vraag die hem al wekenlang bezighoudt: hoe moet het nu verder met de voormalige castingdirector die in de Nederlandse showbizzwereld ongetwijfeld nooit meer een poot aan de grond zal krijgen? Buiten het antwoord op die vraag vertelt José op haar website dat ze zich heeft ontwikkeld op het gebied van tarot, een vorm van waarzeggerij met behulp van een spel kaarten. Daarnaast is ze met haar man in te huren als medium en verzorgen ze samen daarvoor zelfs speciale cursussen en workshops. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Jada, het tweejarige dochtertje van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos, is wederom met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het ernstig zieke meisje heeft een longontsteking.

Longontsteking

Chantal en Robert kwamen net terug van een romantisch tripje in Londen, toen het noodlot toesloeg. 'Direct na aankomst konden we door racen naar het Emma kinderziekenhuis want daar was Jada met spoed opgenomen met een longontsteking,' laat de styliste op Instagram weten. 'Een emotionele rollercoaster maar de pure werkelijkheid voor ons... alles voor onze sterke Jada!'

Ernstig ziek

Het meisje werd een maand geleden ook opgenomen in het ziekenhuis, ze had toen hoge koorts. Jada is ernstig ziek. Deze winter werd er een grote tumor bij haar ontdekt met uitzaaiingen. 

Broertje Josh

In juli werd Jada grote zus, toen haar broertje Josh ter wereld kwam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz hebben iets te vieren. Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ze elkaar de eeuwige trouw beloofden. Daarom deelt de presentatrice een bijzondere trouwfoto.

Bruiloft

Chantal en Marco gaven elkaar op 11 december 2014 het jawoord tijdens een ceremonie in het Hotel Café Royal te Londen. Die locatie is niet zomaar gekozen. Het stel had hun eerste officiële date in het chique hotel. Het huwelijk werd voltrokken door goede vriend Paul de Leeuw, in het bijzijn van zo'n honderd genodigden. Na de ceremonie werden de bloemetjes buitengezet in het Claridge's Hotel.

Trouwfoto

De presentatrice staat op haar Instagramaccount stil bij het huwelijksjubileum. Ze deelt een foto van de huwelijksdag. Chantal, die schittert in een creatie van Addy van den Krommenacker, en haar kersverse man staan hand in hand met hun zoontje James. '11-12-‘14,' schrijft ze bij de bijzondere foto, gevolgd door een rood hartje. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP