Barbara Bush (92), de vrouw van oud-president van de Verenigde Staten George Herbert Bush, is doodziek en heeft een moeilijke beslissing genomen.

De voormalige first lady heeft er namelijk voor gekozen om zich niet langer te laten behandelen.

Longziekte COPD

De afgelopen tijd werd Barbara Bush meerdere malen opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ernstige vorm van COPD. Daarnaast heeft ze last van hartfalen. Vorige week is de oud-presidentsvrouw voor het laatst in het ziekenhuis geweest: ze wil nu thuis nog uitsluitend pijnbestrijding krijgen en omringd door familie wachten op haar laatste dag. “Ze waardeert de vele lieve berichten en vooral de gebeden die ze ontvangt”, meldt de familie.

Presidentsvrouw én -moeder

Barbara Bush is 73 jaar getrouwd met George H. Bush (president tussen 1989 en 1993) en de moeder van voormalig president George W. Bush (president tussen 2001 en 2009).

Beeld: ANP | Bron: Libelle.nl

Het was vorige week al een onderwerp waar men, inclusief Story, niet over uitgesproken raakte. Wáár was Sander, de Nederlandse vlam van Sylvie, tijdens haar 40ste verjaardag? Nu wordt maar al te goed duidelijk hoe de vork in de steel zit... De twee zouden niet langer samen zijn.

De relatie tussen Sylvie en de arts lijkt geen lang leven beschoren. Het is nog maar net bekend dat de twee met elkaar aanpappen, voordat er alweer de geruchten de wereld in worden geholpen dat Sylvie er een punt achterzet. En dat terwijl ze in hem een tweede Rafael, haar grote liefde, vond.

Tijdens haar verjaardagsspeech viel de naam van Sander immers al geen één keer. Iedereen werd uitvoerig bedankt. Haar broer, haar ouders, haar vrienden. Allen stonden ze haar bij in goede én slechte tijden. Maar voor Sander was er geen plek... Nu is duidelijk waarom: de stekker is uit de relatie getrokken aldus het Duitse blad Gala.

Sylvie zal zoals altijd haar mond houden over haar privéleven, maar zoals je ondertussen gewend bent is er altijd wel een 'intimi' die verslag doet van de huidige stand van zaken... Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Peter Smulders