Het is een emotionele week voor Nicolette van Dam (36) en haar gezin. De actrice vertelt op Instagram dat ze afscheid hebben genomen van hun viervoeter Lucky. Hun mooie 'familiehondje' kreeg onverwachts een hernia en raakte hierdoor verlamd.

Nicolette en Bas stelden het delen van dit nieuws een paar dagen uit, omdat ze het echt nog een plek moesten geven. 'We missen hem enorm', schrijft de presentatrice op Instagram. Ze deelt er kiekjes bij van de vrolijke zwartharige viervoeter.

Article continues after the ad

Afscheid genomen van Lucky

Lucky raakte verlamd door de hernia en moest met spoed geopereerd worden, maar de prognoses waren verdeeld. 'Kans was 50/50 dat hij ooit weer zou kunnen lopen, maar we gingen ervoor', aldus Van Dam. De operatie had helaas niet mogen baten. Lucky kreeg geen gevoel meer in zijn pootjes en raakte bovendien incontinent. 'We zagen hem ongelukkig zijn en dat verdiende hij niet. Met pijn in ons hart hebben we afscheid moeten nemen', vertelt de presentatrice.

Micky, het broertje

Niet alleen het powerkoppel en de meisjes missen hun geliefde hondje, maar ook voor Micky - het broertje van Lucky - is het een gemis. Beide dieren hebben een eigen Instagram account, waar de BN'ers geregeld foto's publiceren van de viervoeters. 

Nicolette zegt erg dankbaar te zijn voor alles wat Lucky hen de afgelopen twee en een half jaar heeft gegeven. 'Micky, de meisjes en wij missen ons maatje.'

 

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.