Gordon verlies

In zijn nieuwe programma 100 jaar jong volgt Gordon een groep uitgesproken honderdplussers. Tot zijn grote verdriet is één van hen, mevrouw Koosje Heikoops, afgelopen vrijdagnacht overleden op 103-jarige leeftijd. Op Instagram staat de presentator even stil bij dit grote gemis.

"Je weet dat het gaat gebeuren: het onvermijdelijke einde, maar als zo’n bericht dan komt, raakt het je recht in je ziel", schrijft Gordon bij zijn video's op Instagram. Van de week was hij nog op bezoek bij mevrouw Koosje en bedankte hij haar voor de 'positieve flow' die ze teweegbracht door haar optreden in 100 jaar jong.

Article continues after the ad

Vol levenslust

De zanger vervolgt: "Ze had een heerlijke humor en was recht voor z'n raap, ik heb zelden iemand ontmoet die zo vol levenslust was als zij. Ze wilde tot het laatste moment nog leven en nu is ze vredig ingeslapen. Ik ga haar nooit vergeten en nog heel vaak aan haar denken op de momenten dat ik het zelf even moeilijk heb, want dan denk ik aan haar energie en doorzettingsvermogen en weet ik dat het goed komt. Rust zacht lieve Koosje, je zal gemist worden!"

Count your blessings

Vlak voor het slapengaan, deelt Gordon nieuwe beelden van mevrouw Koosje op zijn tijdlijn. "Nog even deze heerlijke beelden kijken en weer vol zin denken aan de rest van mijn leven. Koosje werd 103, wat was ze er lang en wat heeft ze genoten! In liefde en licht, kijk hiernaar en tel je zegeningen!", roept hij zijn volgers op.

100 jaar jong

Gordon hoopt met zijn nieuwe programma een 'eyeopener' te zijn, met name voor de jongere generatie. Volgens hem kan die generatie nog wel wat opsteken van de honderdplussers waar de presentator bij over de vloer komt. De ouderen geven onder andere een kijkje in hun leven en delen hun belangrijkste levensverhalen en -lessen. 100 jaar jong is sinds afgelopen maandag wekelijks te zien op SBS6.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.