Het is geen fijne dag voor Patty Brard en man Antoine. Na veel gezondsheidsproblemen is hondje Lulu vandaag ingeslapen.  

Met pijn in het hart

'Allerliefste Lulu! Met pijn in ons hart hebben wij je alsnog moeten laten gaan!,' schrijft de presentatrice op Instagram. Begin september kregen de baasjes van Lulu ook al te horen dat het beestje zou moeten inslapen. Maar wonder boven wonder begon het hondje de volgende dag weer te eten en drinken. De euthanasie afspraak die al gepland stond kon toen toch plotseling worden afgezegd. 

Mooi afscheid

Helaas is het ondertussen toch steeds slechter gegaan met de trouwe viervoeter. 'Weet dat je voor altijd in ons hart blijft voortleven! Papa, mama en Bibi ❤️❤️❤️ ,' vervolgt ze het bericht. Ook bedankt ze de mensen die het afscheid van Lulu liefdevol hebben laten verlopen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen. Wij waren kapot van verdriet! Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken...Op weg naar de poelier in de Maasstraat voor nog meer kip, belde ik met mijn vriendin en hondenlover @moniquemathijssen, zij verwees mij door naar @natuurlijkgezondedieren in de Rijnstraat in Amsterdam! Ik doorgeraced naar de Rijnstraat naar die lieve meiden die ons door t weekend geholpen hebben! We zijn net terug van onze afspraak bij de dokter van @natuurlijkgezondedieren ! Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal na gekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden. De euthanasie afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel! @bibienlulu #happy #dogsofinstagram #bolonkazwetna #dankbaar #taart #happymonday Dank nog @100pmagazine voor jullie begrip! ❤️❤️🐶🐶

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.