Gisteren plaatste Ellemieke Vermolen een emotioneel bericht op social media, waarmee ze haar volgers eraan herinnert dat het inmiddels een jaar geleden is dat ze haar zoon verloor. Ellemieke en haar man Sergio waren helemaal voorbereid op de komst van hun derde kind, een zoon, toen de miskraam plaatsvond.

Hun zoon Joshua overleed vlak voor de geboorte. Een immens verdriet voor Ellemieke, Sergio en hun familie. In een verklaring lieten ze weten dat ze hopen dat iedereen hun privacy wilde respecteren, zodat ze het onmogelijke verlies konden verwerken. Inmiddels gaat het beter met het koppel, maar dat het verlies nog vers geheugen ligt blijkt. Ellemieke plaatste het volgende bericht:

 

I wish........ #missyou #angelbaby #Josha #💙

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP