De zusjes Maxime en Montana Meiland slaan hun vleugels uit. Niet alleen verlaten ze het ouderlijk huis, ze krijgen ook hun eigen televisieshow. Volgens criticasters zouden ze vader Martien, aan wie ze hun bekendheid te danken hebben, in de steek laten.

Dankzij haar vader Martien Meiland maakte Maxime twee jaar geleden haar grote televisiedebuut in de SBS6-realityserie Chateau Meiland, waarin ook moeder Erica schitterde. Wekelijks trok de familie Meiland miljoenen kijkers. Terwijl het gezin in Frankrijk vertoefde, runde Montana in Nederland de vroegere winkel van haar vader. 

Article continues after the ad

Solo

Criticasters beweren nu dat Maxime en Montana hun vader in de steek laten. Niet alleen gaan ze qua werk solo, ook in hun privéleven weken ze zich los van Martien. Maxime heeft met haar nieuwe liefde Leroy, van wie ze zwanger is, een huis gekocht in Noordwijk. Ook Montana is met haar vriend Dirk op zoek naar een eigen woning. Voor Martien zal het ongetwijfeld een teleur-stelling zijn dat zijn dochters hun vleugels uitslaan. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

Door: Karin Riethoven | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.