Een 39-jarige man is deze week opgepakt als verdachte in de zaak van de sextape met Patricia Paay. De man zit volgens de politie achter het social media-account dat de beelden heeft geplaatst.

Computervredebreuk 

Er kan sprake zijn van computervredebreuk. "Computervredebreuk, dat zou kunnen betekenen dat er is ingebroken in de computer van Patricia Paay en dat daarbij opnames zijn afgetapt maar hoe dat gebeurt is dat blijkt niet, dat moet nog worden afgewacht. Maar dat is wel de beschuldiging dus daar zijn wel al aanwijzingen voor", vertelt advocaat Peter Plasman in Shownieuws.  

Verdachte

Hoe de man aan de beelden is gekomen is niet bekend maar Patricia Paay laat aan haar goede vriend en journalist Rob Vuurens weten blij te zijn. "Het is afwachten of deze meneer gaat bekennen en wat daaruit voort kan komen. Heeft deze meneer alleen gehandeld? Of heeft hij in opdracht voor iemand gehandeld? Is het iemand die ze kennen of niet kennen?", vertelt Rob in Shownieuws. Nog veel vraagtekens dus. 

Vrijgelaten 

De man is direct naar zijn verhoor vrijgelaten, maar zijn computer wordt wel in beslag genomen voor onderzoek. "Als iemand verdachte is bij justitie en de politie heeft geen reden meer om iemand binnen te houden dan moet justitie hem gewoon laten gaan. Dat zegt verder niks over het resultaat van de zaak. Soms worden er mensen niet meer binnen gehouden maar die krijgen later één jaar gevangenisstraf. Alles kan nog." De nachtmerrie voor Patricia is dus nog niet ten einde, maar er is al een begin. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Shownieuws

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’