In 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' brengt Viktor Brand een bezoekje aan eerdere kandidaten. Dit keer waren Robert en Heidi en de zaak rondom Harry de Haan aan de beurt.

Het stel daagde hun buurman voor de rechter, omdat ze geen oog dicht deden. Nee, niet Sjaak zelf maakte teveel herrie, maar zijn haan Harry was de wekker waarvan ze echt niet gediend waren. Helaas voor Robert en Heidi kregen ze geen gelijk: de haan mocht blijven kukelen. 

Article continues after the ad

Verhuizen

En ja, dit geluidsoverlast was voor hen zo'n doorn in het oog, dat het koppel een drastisch besluit heeft genomen. Robert en Heidi zijn namelijk verkast naar een nieuwe woning zónder haan. Harry missen ze dan ook geen moment. 'Misschien is 'ie wel dood', verklaart Heidi aan Viktor. Sinds hun verhuizing slapen ze in ieder geval weer als een roosje. 'Hemels', is het woord dat Robert zelfs gebruikt.

Bizar

Hun voormalige buurman Sjaak noemt het besluit om de koffers te pakken maar wat bizar. En zijn nieuwe buren? Die werden gewaarschuwd voor het gekraai van de haan, maar hebben tot nu toe nergens last van. Harry kan dus lekker zijn gang blijven gaan.

Bron: Boulevard, Libelle | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.