Er is veel ophef ontstaan om Timothy uit de reallifesoap Utopia. De hovenier zou namelijk zijn vriendinnetje Franny onder dwang hebben gezet om seks te hebben. Daar zijn veel kijkers niet van gediend.

Er zou geen sprake zijn van wederzijdse instemming, vinden fans. Franny en Timothy liggen samen onder de dekens. Timothy wil duidelijk meer en stelt voor om naar de silo te gaan om daar verder te kunnen gaan zonder pottenkijkers. Hij geeft dan ook toe dat hij graag seks wil. Franny reageert: 'Ga gewoon lekker liggen schat, we gaan gewoon lekker slapen.' Even later is te zien dat het stel toch seks heeft.

Article continues after the ad

Verkrachting

En dat schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Omdat Franny duidelijk aangaf geen seks te willen hebben, lijkt het of Timothy toch zijn zin heeft doorgedrukt. Sommige fans beschuldigen daarom de hovenier van verkrachting. Toch lijkt dat allemaal wat uit zijn verband gerukt. Franny bedankt haar vriend namelijk de volgende ochtend gewoon voor de fijne nacht.

Reactie Talpa

Talpa heeft inmiddels ook gereageerd op het voorval en laat weten: 'Franny en Timothy zijn verloofd. Ze hebben beiden aangegeven dat zij samen gisteren een fijne avond hebben gehad. Voor Utopia is het belangrijk dat er geen grenzen worden overschreden. Hier wordt nauw op toegezien.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Telegraaf | Beeld: ANP