De aankondiging dat acteur Bilal Wahib donderdagavond te gast is in de talkshow Beau leidt tot commotie op sociale media. Veel mensen delen in de ochtenduren de hashtag #BoycotBeau. Critici vinden dat de tijd nog niet rijp is om Wahib, bekend van Mocro Maffia, in beeld boete te laten doen voor zijn actie dinsdagavond.

De acteur zal bij Beau voor de eerste keer reageren op de commotie die is ontstaan na een chatsessie met een minderjarige jongen op Instagram. Wahib vroeg de jongen tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Wahib is woensdag verhoord door de politie. Hij wordt verdacht van het maken en verspreiden van kinderporno.

Article continues after the ad

Spijt

Via zijn advocaat liet Wahib woensdag weten 'vreselijk veel spijt' van zijn 'onbezonnen, totaal misplaatste grap' te hebben. Diverse partijen trokken woensdag hun handen van Wahib af. Zo zette TopNotch, zijn platenlabel, alle activiteiten stil en haalde NPO Zapp hem van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde. Ook zijn oude afleveringen van het programma offline gehaald.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.