Gisteren was de tweede aflevering van Ladies Night - dat een stuk minder kijkers trok - waar ook onder meer Olcay Gulsen te gast was. De presentatrice kan rekenen op veel lof wanneer ze vertelt over haar alcoholgebruik.

Ze dronk namelijk eerst dagelijks meerdere glazen wijn, maar ze probeert daar wel in te minderen. Haar hoogtepunt? Dat ze al drie dagen niet heeft gedronken deze week, zo grapt ze. 'Ik merkte dat ik steeds vaker aan het drinken was. Wijntje hier, wijntje daar. Ik had zelfs moeite om het een paar dagen te laten staan', verklaart Olcay.

Article continues after the ad

Moeilijk

Ze merkt dan ook dat ze nu een stuk beter in haar vel zit, nu ze de alcohol drie dagen heeft laten staan. 'Ik voel me een stuk beter en ik wil dit een beetje oprekken. En misschien dan alleen in het weekend drinken. Ik merk wel dat het echt moeilijk is.' Olcay schonk eerst dan ook 2 à 3 glazen wijn per dag voor zichzelf in en ze merkte dat ze naar het moment uit begon te kijken. 

Dubbel

Een hele stap dus en kijkers waarderen dan ook dat ze het roer heeft omgegooid. 'Wat eerlijk van Olcay Gulsen dat ze zo eerlijk is over drinken. Niet drinken is niet saai, niks mis mee', reageert iemand. Maar toch vinden kijkers het ook dubbel: net na haar verhaal drinkt de mode-ontwerpster uit het glas wijn dat voor haar op tafel staat.

Bron: Libelle, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.