Jan Dulles (46) gaat door een zwarte periode na het verlies van zijn dochtertje Donna. Gisteren maakte de 3JS-zanger voor het eerst weer zijn opwachting tijdens een tv-optreden.

En wel tijdens het Concert van Hoop. Het doel van deze avond had niet treffender kunnen zijn. Door middel van het initiatief van de EO en het Oranje Fonds willen ze namelijk 'door middel van muziek en verhalen hoop bieden in een zware tijd’.

Mooi nummer

Jan bracht het nummer 'Je vecht nooit alleen' ten gehore en dat kwam binnen bij kijkers thuis. 'Na een diepzwarte periode zo terug komen', schrijft iemand op Twitter. 'Met dit nummer. Met zo’n lading. Niets meer dan lof! Jan ik neem mijn hoed voor je af!❤️' Ook hebben mensen diep respect voor de zanger en krijgen ze kippenvel door het optreden.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Article continues after the ad

Extra bijzonder

Ook Bert van Leeuwen, de presentator van het programma, sluit zich daarbij aan: 'Door de verdrietige periode die zij doormaken, vind ik het extra bijzonder dat vanavond de hoopvolle boodschap Je vecht nooit alleen wordt uitgedragen.'

Noodlot

Op 19 december sloeg het noodlot toe bij Dulles en zijn vrouw Caroline Mol. Hun drie maanden oude dochtertje Donna overleed die ochtend plotseling. Jan vertelde in De Telegraaf over de zwarte dag waarop het mis ging. 'Achteraf zijn we erachter gekomen, dat Donna een scheurtje in haar middenrif heeft gehad. Dat hebben wij nooit geweten en ook niet kunnen ontdekken dat ze daar pijn of last van had,' aldus Jan.

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.