Gisteravond was de eerste aflevering van ‘Gorden & Estelle: Weg Ermee!’ te zien op tv. In dit programma laten de twee het luxeleven achter zich en gaan ze met verschillende groepen op budgetvakantie.

Door: Chanan Foppen (Libelle)

Gordon en Estelle sluiten zich aan bij vriendengroepen, stellen, vrijgezellen en collega’s, die ze laten zien dat je met weinig geld ook een leuke vakantie kunt hebben. Deze week reisden ze samen met een damesvoetbalelftal uit Tilburg naar Winterberg.

Rodelbaan

Met een partybus gingen ze op weg en sliepen ze in een spotgoedkoop huis. Natuurlijk gingen ze ook de piste op én waagden ze zich aan een ritje van de rodelbaan. Vooral de laatste activiteit leverde hilarische beelden én reacties op. Het was vooral Estelle die veel complimenten kreeg. Zo zegt iemand: 'Wat een heerlijke vrouw die Estelle' en wordt er zelfs gesproken van een waardige vervanging van Gerard Joling.

 

Kijken jullie? #rtllatenight#gordonenestellewegermee

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: Libelle | Beeld: Instagram

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders