Chantal Janzen kan rekenen op veel lof na de uitzending van haar programma 'Chantal komt werken' gisteren. In de aflevering ging de presentatrice aan de slag op een kermis en op de boerderij, maar Janzen was niet bang om haar handen flink uit de mouwen te steken.

Zo loopt ze een dag mee op de kermis in Apeldoorn. Ondanks dat het regent, blijft de blondine vrolijk. Zélfs als ze daarbij de toiletten moet gaan schoonmaken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor plezier en een grote droom van de presentatrice komt uit: ze mag als een échte kermismedewerker omroepen door de microfoon.

Boerderij

Ook helpt ze een handje mee op de boerderij van boer Joris in Losser. Dat het leven daar niet makkelijk is, merkt de presentatrice al meteen. Ze is er nog maar net of ze wordt al ondergepoept door een koe: zelfs op haar gezicht! Maar Chantal is de kwaadste niet en kan er alleen maar hard om lachen. Ze laat zich dan ook niet uit het veld slaan door de gebeurtenis en gaat vol goede moed door. 

Sperma

Het gaat nog een stapje verder wanneer Chantal mag helpen bij een kunstmatige inseminatie. Hierbij brengt de boer een spuitje sperma in bij de koe en ook Janzen mag natuurlijk dit even proberen. 'Ik zit erin', meldt ze met haar arm in het achterste van de koe. 'Wat warm.' Kijkers vinden het dan ook fantastisch dat Chantal het allemaal maar gewoon doet en hebben niks dan lof voor haar. Op Twitter regent het complimenten: 'Wat is ze toch gewoon gebleven. Ondergescheten en toch gaat ze gewoon door.' Ook vonden ze het goed dat Janzen niet gillend wegrende nadat ze ondergescheten werd door de koe.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Still