Vorige week deelde Maxime Meiland (25) al een onherkenbare foto waarop massaal werd gereageerd, maar ook nu plaatst ze weer een foto op Instagram die voor veel reacties zorgt. Mensen hebben niet zozeer kritiek op de foto zelf, maar op het gedrag van Maxime. 

Blootfoto Maxime Meiland

Op Instagram deelt Maxime twee foto’s waarop het zonlicht op een prachtige manier op haar gezicht valt. Het lijkt erop dat de realityster topless poseert, mede door haar decolleté die op het eerste plaatje zichtbaar is.

Article continues after the ad

‘Slecht van binnen’

Hoewel Maxime zelf geen woorden vuil maakt aan de foto, hebben haar volgers er genoeg over te zeggen. De foto’s an sich leveren een hoop positieve reacties op, maar met haar persoonlijkheid ‘verpest’ ze het volgens haar Instagram-fans. 'Mooi van buiten, slecht van binnen. Jammer', luidt een van de vele reacties. 'Mooie foto, maar gedrag van een klein kind', schrijft iemand anders.

Houding jegens ouders

Vooral over Maxime’s houding jegens haar ouders valt bij kijkers van Chateau Meiland niet in goede aarde. 'Verwend nest. Wat heeft die een grote mond tegen haar vader, niet normaal', wordt er geschreven. Ook adviseert iemand: 'Wees eens wat liever tegen je vader, hij houdt van je en doet zoveel voor jou! Ik vind jullie allemaal echt leuk, maar dit viel mij op!'

De tekst gaat verder onder de foto.

Maxime Meiland zwanger

Samen met haar geliefde Leroy Molkenboer, met wie Maxime sinds vorig jaar augustus een relatie heeft én onlangs een jaloersmakend huis kocht, verwacht de realityster momenteel een kindje. Vlak na de aankondiging in maart zei ze 'dol- en dolgelukkig' te zijn met haar zwangerschap. 'Dit wilden we zo graag', vertelde ze aan RTL Boulevard. 'We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.' Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Maxime en Leroy verwachten een dochtertje.

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.