Imanuelle Grives,bekend van BNN-VARA serie Vechtershart, schittert opnieuw als 'vechtersbaas' in de film 'Vechtmeisje'.

Imanuelle Grives (Alleen maar nette mensen) en Bas Keijzer (Nova Zembla) spelen rollen in de nieuwe Nederlandse jeugdfilm Vechtmeisje. Ook zanger Dioni Jurado Gomez (B-Brave), Aiko Beemsterboer (Onze Jongens), Hilde de Baerdemaeker en Ali Ben Horsting zijn te zien in de film van regisseur Johan Timmers. De opnames gaan deze week van start, zo maakte distributeur September Films vrijdag bekend.

De film vertelt over de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (Beemsterboer) die als haar ouders in een vechtscheiding belanden moet verhuizen naar een buitenwijk van Amsterdam. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar.

Regisseur Johan Timmers maakte eerder onder meer de hit Loenatik, te gek!. De film wordt geproduceerd door The Film Kitchen, eerder verantwoordelijk voor biosooptitels als Kauwboy en Oude Liefde.

Article continues after the ad

Distributeur September Film zal Vechtmeisje in 2018 in de Nederlandse bioscopen uitbrengen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders