Al een aantal weken zien we op zondagavond de hoe bakkers hun weg banen naar de finale van 'Heel Holland Bakt'. We hebben al afscheid moeten nemen van een aantal bakkers, maar de beste drie zijn overgebleven om te strijden voor de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland'. Vanavond is de bloedstollende finale van het achtste seizoen.

Finalisten

De drie finalisten die vanavond gaan strijden in de finale van 'Heel Holland Bakt', zijn Elizabeth, Thijs en Eric. De drie bakkers hebben de afgelopen weken een heel aantal mooie én lekkere baksels neergezet. Het was voor het publiek geen verrassing dat Elizabeth en Thijs in de finale kwamen. Eric, daarentegen, kwam wel als verrassing in de finale. Hij miste een aflevering door ziekte, maar wist zich toch in de eindstrijd te plaatsen.

Article continues after the ad

Coronamaatregelen

In dit seizoen van het bakprogramma werd natuurlijk ook rekening gehouden met de coronamaatregelen. De HHB-tent was dit jaar twee keer zo groot en Omroep MAX liet aan het begin van het programma al weten: 'De bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.'

Eindstrijd

De verwachting is dat Elizabeth óf Thijs de titel gaat winnen, maar we zijn natuurlijk helemaal nergens zeker van en in een finale kan van alles gebeuren.

Benieuwd naar wie er vanavond naar huis gaat als 'Beste Thuisbakker van Nederland'? En weten of dat Eric, Thijs of Elizabeth gaat zijn? Je ziet het allemaal vanavond vanaf 20.30 op NPO1.

Bron: Superguide | Beeld: Heel Holland Bakt

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.