melania trump vroeger

Nog heel even en dan moeten Donald en Melania Trump het Witte Huis verlaten. Het koppel woonde daar sinds januari 2017, toen Trump officieel president werd van de Verenigde Staten. Zijn presidentschap zorgde ervoor dat Melania ook in de schijnwerpers kwam te staan. Nu ze bijna First Lady-af is, blikken we terug op haar tijd vóór het Witte Huis: zo zag Melania Trump er vroeger uit.

Toen Donald Trump nog zakenman was, hing Melania vooral de socialite uit en stonden de twee aan top van de New Yorkse elite. Dit is hoe Melania Trump er toen uitzag.

Article continues after the ad

Melania Trump vroeger

Donald Trump leerde de Sloveense Melania Knauss (officieel: Knavs) eind jaren negentig kennen. Hoewel Melania in Slovenië geboren is, reisde ze veel af naar Amerika voor haar werk als model. In 2005 trouwde ze met Donald, waarna ze haar naam in Trump veranderde. Een jaar later werd Melania officieel staatsburger van de Verenigde Staten. En elf jaar daarna mocht ze zichzelf First Lady noemen – iets wat Melania Trump vroeger ongetwijfeld niet voor mogelijk had gehouden. 

Socialite

Voordat Trump meedeed aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, bevonden hij en Melania zich hoog aan de sociale ladder. Het stel behoorde tot de New Yorkse elite en ze waren graag geziene gasten op exclusieve feestjes. Ook in het begin van hun relatie werden de twee al regelmatig samen gezien. En daar zijn uiteraard foto's van. Hoewel ze er als First Lady altijd representatief uit moet zien, was Melania Trump vroeger heel anders gekleed.

De tekst loopt door onder de foto.

Donald en Melania in 1999 tijdens de première van Stars Wars Episode I - The Phantom Menace.

'Ze wil gewoon naar huis'

In november 2020 wonnen Joe Biden en zijn vicepresident Kamala Harris de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat betekent dat Donald en Melania het Witte Huis moeten verlaten. Terwijl Trump er alles aan doet om nog langer president te blijven, kan Melania niet wachten om hun 'gewone leven' weer op te pakken in Palm Beach, Florida. 'Ze wil gewoon naar huis,' onthulde een bron uit de sociale kring van de First Lady aan CNN (via AD).

Donald en Melania in 1998 tijdens de opening van het W New York Hotel.

Donald en Melania in 1999 tijdens een wedstrijd van de New York Knicks.

Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.