Eind december vertelde Chantal uit het vorige seizoen van 'Married at First Sight' aan Shownieuws dat ze een nieuwe vlam had gevonden. Die was zeer welkom na het mislukte huwelijk met Henk. Maar helaas is het de oud-kandidaat nog niet gegund, want de nieuwe liefde in haar leven is alweer verdwenen.

In de nieuwste podcast van Shownieuws is Chantal te gast om te praten over de haatreacties die ze kreeg na haar deelname. Dat vertelde ze na aanleiding van de reacties die op deelneemster Jada zijn gekomen in het nieuwste seizoen van Married at First Sight. 

Article continues after the ad

Nieuwe vlam voor Chantal

Maar natuurlijk ging het ook even over de liefde. Op kerstavond kwam naar buiten dat Chantal een nieuw leuk iemand had ontmoet. Blijkbaar kende de twee elkaar al, maar bleven de twee gewoon kennissen: 'Het kwam niet uit, het liep niet. Maar het was wel echt leuk', aldus Chantal bij Shownieuws. 'Nu wel. Het is heel leuk, ik vind het heel leuk als hij bij mij is.'

Feest tijdens de feestdagen

Aan het einde van het interview vraagt presentatrice Dyantha Brook daarom nog hoe het nu met Chantal in de liefde is. 'Hartstikke goed' beaamt Bart Ettekoven, die de podcast presenteert. Aangezien Chantal op kerstavond het nieuws bekend maakte wil Dyantha wel weten hoe het tijdens de feestdagen is gelopen.

Stuk gelopen

'Ik ben sowieso happy, met of zonder man,' laat de blondine weten in de podcast. Bart vraagt verbaasd: 'Ik hoor dat je niet meer zo verliefd bent?' Maar Chantal laat weten daar geen uitspraken over te doen. Toch licht ze later een klein tipje van de sluier op: 'Ja, waar gaat het mis? Ik ben nog veel in de publiciteit en niet iedereen houdt daarvan. Hij wil gewoon helemaal niet op televisie. Het is niet daardoor kapot gegaan, maar hij vond het gewoon niet leuk.'

Bron: Shownieuws | Beeld: still

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.