Er komt een vierde seizoen van de populaire Nederlandse serie Nieuwe Buren. Acteurs Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh zullen wederom te zien zijn in de spannende serie.

Dat maakte de Millstreet Films, de producent van Nieuwe Buren, vandaag bekend. De komende weken zullen de opnames plaatsvinden op het Italiaanse eiland Sardinië. 

Article continues after the ad

Nieuw seizoen

Nu de rollen van Schuurmans en Van Doesburgh bevestigd zijn, is de cast voor het nieuwe seizoen zo goed als compleet. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Anna Drijver, Benja Bruijning, Kay Greidanus, Sarah Chronis en Anneke Blok in het vierde deel te zien zijn. In het nieuwe seizoen zien we hoe Eva (gespeeld door Van Doesburgh) een nieuw bestaan probeert op te bouwen, waarbij ze hulp krijgt van haar nieuwe buren (gespeeld door Drijver en Bruijning). In de plaats Zonnewijk, waar de vorige drie seizoen zich afspeelden, komt nu een nieuw koppel wonen, vertolkt door Greidanus en Chronis. 

Origineel verhaal

Hoewel het eerste seizoen van de serie gebaseerd was op het boek van schrijfster Saskia Noort met dezelfde titel, zijn het tweede, derde en nu vierde seizoen originele verhalen. De serie wordt geregisseerd door Bobby Boermans, Jelle de Jonge en Mark de Cloe. Het vierde seizoen van Nieuwe Buren is in het voorjaar te zien bij Videoland.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders