Illusionist Oscar Kazàn is opgegroeid in de wereld van magie en illusie. Zijn vader Hans is dan ook zijn grootste inspiratie. Oscar deelt met ons enkele van zijn favorieten. 

Lees ook: Myrna Goossen draagt al 30 jaar dit geurtje 

Zanger

'Mijn favoriete zanger is Bon Jovi. Daarvan ben ik al een leven lang fan - ik heb ruim 400 cd's van deze band.'

Film

'Ik vind de film Rocky met Sylvester Stallone erg goed. Het thema van de underdog die uiteindelijk de overwinning behaalt, spreekt mij erg aan.'

Presentator

'Ik was erg fan van Willem Ruis. Ik moest dan ook huilen toen hij overleed.'

Snack

'Ik kan echt heel erg genoten van mijn moeders appeltaart. Het is denk ik de lekkerste ter wereld.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders