Raymond van Barneveld (52) zegt geen kinderen te willen krijgen met zijn vriendin Julia Evans (35), met wie hij sinds de lente van 2019 samen is. De darter zou het vreemd vinden om een baby te krijgen nu zijn eigen kinderen inmiddels ook al ouders zijn geworden.

In gesprek met Nieuwe Revu vertelt de darter, die komend weekend zijn dartscarrière beëindigt met een speciaal evenement in AFAS Live, dat hij de rest van zijn leven met Evans wil delen. Maar hij weet nog niet zeker of dit uiteindelijk leidt tot een huwelijk. 'Over trouwen twijfel ik nog. Scheiden doe ik voor het eerst en voor het laatst', vertelt Van Barneveld, die eerder zijn huwelijk met Sylvia na 25 jaar zag stranden.

Article continues after the ad

Onbespreekbaar

Omdat Evans wel openstaat voor een huwelijk, wil Van Barneveld een bruiloft niet uitsluiten. De eventuele komst van kinderen noemt hij wel 'onbespreekbaar'. 'Het zou toch raar zijn dat ik mijn kinderen, die zelf al kinderen hebben, moet vertellen dat ze er zelf ook nog een broertje of zusje bij krijgen. Gelukkig staat Julia er hetzelfde in: ze heeft geen kinderwens. We zijn gelukkig.'

Kleinkinderen

Van Barneveld kreeg twee dochters met zijn ex Sylvia, die al een zoon had uit een eerdere relatie. Hij heeft daarnaast twee kleinzoons en een kleindochter.

Door: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.