Cupido is druk in de weer op Valentijnsdag. Niet alleen maakt Marieke Elsinga zojuist haar nieuwe vlam bekend, ook Freek Vonk bevestigt weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde. En hoewel hij 2,5 jaar samen is geweest met blondine Eva Jinek, is zijn kersverse vriendin een heel ander type.

Een echte verrassing is het niet, want al sinds afgelopen zomer gaan de geruchten dat Freek zijn partner zou hebben gevonden. Het gaat om de 20-jarige Robyn uit Veldhoven. Ze gingen samen regelmatig op dates in Eindhoven, waaronder gezellig naar de bioscoop en samen door de stad wandelen.

Officieel

Maar nu is het dus officieel! Freek deelt zijn nieuwe vlam in een Instagram Story met daarbij een hartje. Als dat geen bevestiging is. Ook waren de twee vorige maand samen met een hele groep in de Efteling. Robyn staat links vooraan in dit kiekje.

Eva Jinek

Een aantal jaar geleden had Freek het geluk gevonden bij Eva Jinek. Het koppel zette in 2016 na bijna 2,5 jaar een punt achter hun relatie. Freek vertelde eerder dat hij ‘zeker’ nog contact heeft met Eva. ‘Ik gun haar al het geluk van de wereld en zij mij ook. We zijn eigenlijk heel goed uit elkaar gegaan.’ Ook vertelt hij wat de reden van de breuk was. ‘Ik was heel veel weg, zij had het heel druk met haar talkshow. En op de één of andere manier werkte dat op dat moment gewoon niet. Op een gegeven moment moet je dan de keuze maken en zeggen: we stoppen ermee. Dat hebben we samen gedaan.’

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.