Ruim een half jaar geleden zette Vajèn van den Bosch (19) onverwacht een punt achter haar relatie met de negen jaar oudere Lennart Timmerman. Nooit wilde de musicalster, die nu als Gloria Estefan in On Your Feet! is te zien, over de breuk praten. Tot nu. 

‘In de laatste maanden voor de breuk voelde ik dat Lennart niet meer hetzelfde in de relatie stond als ik,’ zegt ze nu. ‘Ik was zeker van mijn gevoel voor hem en zag ons samen oud worden, maar ik merkte dat hij twijfels had. En dat was voor mij genoeg om een punt achter onze relatie te zetten. Ik wil iemand die meer dan 100 procent voor mij gaat. Die ondersteboven is van mij en ik van hem. Dat was bij Lennart niet meer het geval. Dat gaf hij ook toe toen ik hem ermee confronteerde. En dan ben ik ook niet het type dat het nog even aankijkt. Het deed veel pijn, maar ik ben weggegaan. Dat was ook de laatste keer dat ik Lennart zag.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)