Ricardo Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, is weer verliefd. Ruim een jaar geleden overleed zijn vrouw Isolde aan de gevolgen van kanker, maar nu heeft de vader van het succesvolle trio de draad weer opgepakt met zijn nieuwe liefde Janine. 

Dat deelt Ricardo op Instagram. ‘Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is’, schrijft Ricardo bij een foto van hem en Janine. ‘Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine.’ 

Article continues after the ad

Ook Janine deelt dezelfde foto van het koppel waaruit blijkt dat ze erg verliefd zijn. ‘Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven,’ schrijft ze bij de foto.

Isolde

Vorig jaar kwam het trieste nieuws naar buiten dat de moeder van Lisa, Amy en Shelley, Isolde Vol, overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Het nummer Lights and Shadows, waarmee OG3NE naar het Eurovisie Songfestival van 2017 vertrok, was geïnspireerd op de ziekte van hun moeder. De tekst voor het nummer werd geschreven door Ricardo. Hij schrijft vaker muziek voor zijn drie dochters.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP