Slecht nieuws voor de familie van Dam. De vader van Nicolette is op straat overvallen en ernstig gewond geraakt. Hij heeft daarbij zwaar lichamelijk letsel hebben opgelopen.

Bronnen melden dat de daders zijn horloge wilden stelen en dat is volledig uit de hand gelopen. René, zo heet de vader van Nicolette, liep daarbij heftige verwondingen op aan zijn kaken, wenkbrauwen en gebit. Ook is hij opgenomen in het ziekenhuis om daar aan zijn gezicht geopereerd te worden.

Article continues after the ad

Verklaring

De manager van Nicolette laat namens de presentatrice weten in een verklaring: 'Afgelopen woensdag is mijn vader op klaarlichte dag door meerdere daders op brute en zeer gewelddadige wijze beroofd van zijn horloge. Hij heeft daarbij zwaar lichamelijk letsel opgelopen.' Ze vervolgt: 'Wij zijn er als familie kapot van en hopen op een goed en voorspoedig herstel. Gelukkig is mijn vader in beste handen. Wij blijven positief en daarnaast staat de Politie Amsterdam ons erg goed bij. In het belang van het onderzoek kunnen wij geen verdere uitspraken doen. Wij zijn een sterke familie en focussen ons nu op het herstel van mijn vader.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders