Al ruim drie maanden praten Dave en Donny Roelvink niet met elkaar. De broers hebben altijd gezwegen over wat er tussen hen is gebeurd. Vader Dries heeft echter genoeg van die almaar voortdurende broedervete. 

Dries Roelvink (61) is het zat. Hij wil met zijn zoons Dave (26) en Donny (22) nog voor de feestdagen om de tafel om hun ruzie uit te praten. ‘Het is om gek van te worden,’ vertelt Dries aan Story. ‘Straks moet ik de kerstdagen opsplitsen omdat mijn zoons niet met elkaar in een ruimte willen zijn. Mijn wens is om kerst met beide jongens op dezelfde dag te vieren. Maar dan moet er vooraf door hen wel samen gesproken worden.’ Afgelopen zomer ontstond de ruzie tussen de broers. Dries liet destijds weten dat er wat ruis was ontstaan. Volgens hem zouden zijn zoons allebei last hebben van een te kort lontje, wat nu geresulteerd heeft in een ijskoude vete. ‘Ik denk dat ze allebei te veel testosteron hebben,’ vertelde hij destijds aan RTL Boulevard. ‘Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. In mijn ogen zijn het de lulligste dingen en dan denk ik: jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.’ Maar ditmaal ging de ruzie niet voorbij.

Article continues after the ad

De oorzaak

Dave en Donny kwamen wel bij hun vader langs, maar altijd wanneer de ander er niet was. Zelf wilde Dave er geen woorden aan vuilmaken. ‘Het is niet dat ik hem al een jaar niet gezien heb,’ liet hij aan Shownieuws weten. ‘Ik vind wel dat je onenigheid gewoon binnen de familie moet houden, dus dat doen wij ook. Het hoort er gewoon bij, broers hebben weleens ruzie met elkaar.’ Maar een ruzie die meer dan drie maanden aanhoudt, vindt Dries veel te ver gaan. ‘Je kunt een keer onenigheid hebben, maar ik vind dat het lang genoeg geduurd heeft.’ De zanger denkt nu ook te weten wat de oorzaak is van de ruzie. ‘Volgens mij komt het omdat ze allebei een deal hebben met een fitnessgoeroe, die grote concurrenten zijn van elkaar. Je kunt ze met Ajax en Feyenoord vergelijken. Het is Amsterdam tegen Rotterdam, bij wijze van spreken. En hun aanhangers en volgers op social media zijn al net zo fanatiek.’ Dries wil zich niet mengen in de strijd tussen deze fitnessgoeroes, maar vindt het wel vervelend als zij er mede de oorzaak van zijn dat zijn zoons niet met elkaar praten.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.