Billy Bakker zit op een roze wolk. Nada ze vorige maand in goed overleg een einde maakte aan haar relatie met haar vorige liefde Mike, is ze opnieuw tot over haar oren verliefd. Deze keer is de gelukkige: Chris!

Afgelopen mei bracht Billy naar buiten dat ze zou gaan samenwonen met Boxing Stars-trainer Mike. Toch was die relatie maar van korte duur. “De gevoelens ebde eigenlijk tijdens de verbouwing en het samenwonen weg”, vertelde Billy aan Shownieuws. In goed overleg kwam er na vier weken een einde aan die relatie.

Chris

Toch ontmoette Billy vrij snel daarna opnieuw haar prins op het witte paard: Chris! “Ik ken Chris al tien jaar, hij is een hele goede bekende van de familie. Wij hadden altijd al wel een fling met elkaar, maar hij had een vriendin, ik een vriend.” Toen de twee elkaar opnieuw zagen, sloeg de vonk direct over. Daar schrokken ze zelf ook van, maar ze besloten het toch door te zetten. “Ons gevoel was zo sterk voor elkaar dat we dachten: ‘fuck it’. Dit heeft zo moeten zijn. We komen allebei op een punt in ons leven dat we willen settlen, dat we er voor willen gaan. Wij lijken heel veel op elkaar, kennen elkaar heel goed, dus het voelt al echt heel vertrouwd. Dan is het vooral zaak om te kijken hoe je daar zo goed mogelijk mee om kan gaan”, aldus Billy.

Geen twijfel

De oud-utopiaan twijfelt geen moment aan haar gevoel. “Ik voel gewoon dat ik iemand heb gevonden die net zoveel in het leven heeft meegemaakt als ik”, vertelt ze verder. “Hij accepteert mij echt 100% zoals ik ben, met al mijn makken. Laten we wel wezen, het is echt niet makkelijk om met mij te zijn. Dat kan hij gewoon, hij is heel relaxed en chill”, aldus de verliefde blondine. “Dit is voor het eerst in mijn leven dat er iemand is die mij A, door en door kent, en die ook nog eens alle grillen van mij kent. Het is gewoon een ontzettend goede combinatie”, sluit Billy af.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.