Gordon en zijn kortstondige 'nieuwe liefde' zitten weer om de tafel om er samen uit te komen. Dat bevestigt de advocaat van de man, Vincent van der Velde. De presentator en de man liggen sinds begin deze week juridisch met elkaar in de clinch. Dinsdag dreigde Van der Velde namens zijn cliënt een kort geding aan te spannen om voor elkaar te krijgen dat Gordon alle foto's waar ze samen op staan en eventuele naamsvermeldingen van social media verwijdert.

Gordon lijkt daar woensdag aan tegemoet te komen. Hij heeft alle foto's van hem en zijn 'liefde' verwijderd van Instagram en Facebook. 'Onder geen beding op verzoek van advocaten (we hebben nooit iets gehoord van een kort geding!) maar puur uit mededogen naar diegene die tekortschieten om zoiets uit te halen bij mensen die zo oprecht in hun gevoel staan', schrijft hij bij een foto van zichzelf. De naam van de betreffende man liet hij wel bij de post staan.

De commotie ontstond nadat Gordon maandag op Instagram en Facebook foto's van zijn nieuwe 'schat' deelde. Volgens de advocaat van de man is er echter nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. Gorden betichtte de man bovendien van het leiden van een dubbelleven, nadat bleek dat hij meerdere vrouwen stiekem gefilmd zou hebben tijdens seksuele handelingen. Van der Velde beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders