Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over de BN'ers die hebben deelgenomen aan survivalprogramma Expeditie Robinson en ook deze week kunnen we weer een naam toevoegen aan dat lijstje.

Reeds bekend

Zo konden we eerder al bekend maken dat  acteur Niels Gomperts, Marieke Elsinga - sidekick van RTL -, Anouk Hoogendijk - oud-voetbalinternational - en acteur Roeland Fernhout dit seizoen hun intrek op het eiland zullen nemen. 

Vandaag voegen we Danny Froger, zoon van René aan het rijtje toe. Danny Froger is deze zomer nagegaan of hij een beetje kan survivallen. De zoon van René Froger reisde voor Expeditie Robinson af naar de Filipijnen, waar hij met veertien andere BN’ers en vier onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland moest zien te overleven.

“Eindelijk mag ik het de mensen thuis vertellen”, jubelde Danny donderdag in RTL Boulevard. “Ik heb er lang mee gelopen: ik doe mee aan Expeditie Robinson.” Het kostte de zanger moeite zijn mond te houden. “Vrienden liepen te gissen waar ik gebleven was.”

De kandidaten van het survivalprogramma worden één voor één bekendgemaakt. Zo werd eerder onthuld dat onder anderen musicalster Carolina Dijkhuizen, presentatrice Marieke Elsinga en programmamaakster Nicole Buch hun Robinson-skills testten.

Volgens Danny wordt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat vanaf 7 september te zien is bij RTL 5, “te gek”. “Ik denk dat mensen thuis echt zitten van: wat gebeurt hier?!”

Bron: ANP | 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders