Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over de BN'ers die hebben deelgenomen aan survivalprogramma Expeditie Robinson en ook deze week kunnen we weer een naam toevoegen aan dat lijstje.

Reeds bekend

Zo konden we eerder al bekend maken dat  acteur Niels Gomperts, Marieke Elsinga - sidekick van RTL -, Anouk Hoogendijk - oud-voetbalinternational - en acteur Roeland Fernhout dit seizoen hun intrek op het eiland zullen nemen. 

Vandaag voegen we Danny Froger, zoon van René aan het rijtje toe. Danny Froger is deze zomer nagegaan of hij een beetje kan survivallen. De zoon van René Froger reisde voor Expeditie Robinson af naar de Filipijnen, waar hij met veertien andere BN’ers en vier onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland moest zien te overleven.

“Eindelijk mag ik het de mensen thuis vertellen”, jubelde Danny donderdag in RTL Boulevard. “Ik heb er lang mee gelopen: ik doe mee aan Expeditie Robinson.” Het kostte de zanger moeite zijn mond te houden. “Vrienden liepen te gissen waar ik gebleven was.”

De kandidaten van het survivalprogramma worden één voor één bekendgemaakt. Zo werd eerder onthuld dat onder anderen musicalster Carolina Dijkhuizen, presentatrice Marieke Elsinga en programmamaakster Nicole Buch hun Robinson-skills testten.

Volgens Danny wordt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat vanaf 7 september te zien is bij RTL 5, “te gek”. “Ik denk dat mensen thuis echt zitten van: wat gebeurt hier?!”

Bron: ANP | 

Het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau blies gisteren alweer drie kaarsjes uit. En die stonden niet op een doodgewone kwarktaart, want er werd een heus themafeest voor het ventje georganiseerd.

Aapjes kijken

“Als je kleine jongetje van apen houdt, dan kleden we ons allemaal als een aapje”, schrijft Yolanthe bij een vrolijke foto van Xess met een gorillataart.

Alles uit de kast

De presentatrice had zichzelf ook laten schminken als het favoriete dier van haar zoontje, zo zien we beter op een tweede plaatje. Dat maakt ook duidelijk dat Yo alles uit de kast heeft getrokken om een spetterend feest te organiseren, want werkelijk alles is in jungle-stijl. Hóe tof?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van Twan Huys. Als de presentator een uitnodiging zou krijgen om aan te schuiven bij RTL Late Night, zou hij die afslaan. 'Ik heb onlangs besloten om nergens meer aan tafel te gaan, maar bij Twan Huys zou ik helemaal nooit gaan zitten,' zegt hij in Veronica Inside.

Rel

Johan deed de pittige uitspraak in een discussie over de rel rondom Jenny Douwes en Jerry Afriyie. 'Ik zag aan dat blonde Friese vrouwtje dat er afspraken zijn gemaakt dat die mensen die protesteerden niet aan tafel zouden komen. Die afspraken maak je en dan wordt dat mens in de uitzending onder druk gezet doordat ze wel aan tafel mogen komen. Die mevrouw had ook nog goede argumenten waarom ze niet met die mensen wil zitten,' zegt Johan in Veronica Inside. 'En Twan Huys draait als een dorpspastoor om de hete brij heen en uiteindelijk haalt hij ze toch aan tafel en laat hij haar niet uitpraten. Zij had gewoon op moeten stappen.'

Gekkenhuis

De presentator zou mede door deze actie niet zo snel bij Twan aanschuiven. 'Als ik nu als gast uitgenodigd word, zou ik mijn twijfels hebben. Je weet nooit in wat voor gekkenhuis je daar terechtkomt.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders