Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over de BN'ers die hebben deelgenomen aan survivalprogramma Expeditie Robinson en ook deze week kunnen we weer een naam toevoegen aan dat lijstje.

Reeds bekend

Zo konden we eerder al bekend maken dat  acteur Niels Gomperts, Marieke Elsinga - sidekick van RTL -, Anouk Hoogendijk - oud-voetbalinternational - en acteur Roeland Fernhout dit seizoen hun intrek op het eiland zullen nemen. 

Vandaag voegen we Danny Froger, zoon van René aan het rijtje toe. Danny Froger is deze zomer nagegaan of hij een beetje kan survivallen. De zoon van René Froger reisde voor Expeditie Robinson af naar de Filipijnen, waar hij met veertien andere BN’ers en vier onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland moest zien te overleven.

“Eindelijk mag ik het de mensen thuis vertellen”, jubelde Danny donderdag in RTL Boulevard. “Ik heb er lang mee gelopen: ik doe mee aan Expeditie Robinson.” Het kostte de zanger moeite zijn mond te houden. “Vrienden liepen te gissen waar ik gebleven was.”

De kandidaten van het survivalprogramma worden één voor één bekendgemaakt. Zo werd eerder onthuld dat onder anderen musicalster Carolina Dijkhuizen, presentatrice Marieke Elsinga en programmamaakster Nicole Buch hun Robinson-skills testten.

Volgens Danny wordt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat vanaf 7 september te zien is bij RTL 5, “te gek”. “Ik denk dat mensen thuis echt zitten van: wat gebeurt hier?!”

Bron: ANP | 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders