Er wordt langzaam maar zeker steeds meer bekend over de BN'ers die hebben deelgenomen aan survivalprogramma Expeditie Robinson en ook deze week kunnen we weer een naam toevoegen aan dat lijstje.

Reeds bekend

Zo konden we eerder al bekend maken dat  acteur Niels Gomperts, Marieke Elsinga - sidekick van RTL -, Anouk Hoogendijk - oud-voetbalinternational - en acteur Roeland Fernhout dit seizoen hun intrek op het eiland zullen nemen. 

More content below the advertising

Vandaag voegen we Danny Froger, zoon van René aan het rijtje toe. Danny Froger is deze zomer nagegaan of hij een beetje kan survivallen. De zoon van René Froger reisde voor Expeditie Robinson af naar de Filipijnen, waar hij met veertien andere BN’ers en vier onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland moest zien te overleven.

“Eindelijk mag ik het de mensen thuis vertellen”, jubelde Danny donderdag in RTL Boulevard. “Ik heb er lang mee gelopen: ik doe mee aan Expeditie Robinson.” Het kostte de zanger moeite zijn mond te houden. “Vrienden liepen te gissen waar ik gebleven was.”

De kandidaten van het survivalprogramma worden één voor één bekendgemaakt. Zo werd eerder onthuld dat onder anderen musicalster Carolina Dijkhuizen, presentatrice Marieke Elsinga en programmamaakster Nicole Buch hun Robinson-skills testten.

Volgens Danny wordt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat vanaf 7 september te zien is bij RTL 5, “te gek”. “Ik denk dat mensen thuis echt zitten van: wat gebeurt hier?!”

Bron: ANP |