Ajacied Donny van de Beek pronkt sinds kort met zijn nieuwe liefde, de dochter van voormalig profvoetballer Dennis Bergkamp. Donny is echter niet de enige die is gevallen voor een voetballersdochter. Hoe succesvol zijn dit soort romances, en worden ze door de schoonvaders toegejuicht of juist afgekeurd? 

Vorige week werd bekend dat Ajacied Donny van de Beek een relatie heeft met Estelle, de beeldschone dochter van voormalig profvoetballer Dennis Bergkamp. Vorig jaar liep de jarenlange relatie van Donny en Marijn van Eijkelenburg op de klippen. Ze besloten het even rustig aan te doen, maar tot een verzoening kwam het niet. Deze zomer verloor Donny namelijk zijn hart aan Estelle.

Joëlle Witschge

Een verzoening tussen Joëlle (dochter van voormalig prof Richard Witschge) en voetballer Dave Bulthuis kwam wél tot stand. Eerder verliet zij hem voor zanger Waylon, met wie ze een knipperlicht-relatie had. Na de definitieve breuk beleefde ze kortstondige romances met danser Timor Steffens en dj Sander Huisman (de neef van oud-presentator Henny Huisman), maar uiteindelijk keerde ze terug in de armen van Dave. ‘Hij is altijd haar grote liefde gebleven,’ vertelde een bron aan Story. Joëlle en Dave wonen inmiddels samen in Zuid-Korea en zijn de trotse ouders van zoontje Rio. Ook de familie is dolblij met de hereniging. Zo plaatst Joëlle’s moeder regelmatig hartjes bij de Instagram-foto’s van Dave en schoonvader Richard liet aan Story weten dat hij zijn dochter altijd vrij laat in haar partnerkeuze. ‘Ze kan zelf haar dingen beslissen en doen wat ze wil. Het is niet zo dat ik mij overal mee bemoei, maar als mijn kinderen fouten maken, grijp ik in. Bepaalde dingen moeten ze echter ook zelf ondervinden. Ook in de voetbalwereld heb je te maken met ups en downs, en maak je negatieve dingen mee. Dat is een kwestie van er weer bovenop krabbelen, doorgaan en karakter tonen.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.