Begin vorige week werd bekend dat prinses Charlène van Monaco opgenomen is in een kliniek vanwege oververmoeidheid. Al een jaar lang kampt ze met veel gezondheidsproblemen, zo is ze meerdere keren geholpen aan een ernstige keel-, neus- en oorinfectie. Ter ere van hun moeder heeft de 6-jarige tweeling Jacques en Gabriella nu een Zuid-Afrikaanse boom gepland. 

Maandenlang verbleef de prinses in haar geboorteland Zuid-Afrika. Vanwege de heftige ontstekingen kon de 43-jarige Charlène niet terugkeren naar haar gezin in Monaco. Begin november werd bekend dat ze eindelijk een go gekregen had om terug te vliegen, maar helaas is de prinses nog altijd niet terug bij haar man prins Albert en hun tweeling. 

Rust

Eerder werd al bekendgemaakt dat prinses Charlène de komende tijd rust neemt en daardoor niet aanwezig zal zijn bij verschillende gelegenheden. Haar man prins Albert onthulde vorige week tegen Monaco-Matin dat de prinses buiten de landsgrenzen van het prinsdom werkt aan haar gezondheid. Op dit moment rust Charlène uit in een kliniek en herstelt ze van vermoeidheid. 

Tweeling

Uiteraard mist de 6-jarige tweeling Jacques en Gabriella hun moeder enorm. Prins Albert gaf eerder al aan dat hij er alles aan doet om er zoveel mogelijk voor hen te zijn. Afgelopen woensdag plantte de tweeling dan ook samen met hun vader een Zuid-Afrikaanse boom voor hun moeder. Iets wat lieve beelden opleverde.

Article continues after the ad

Bron: Libelle | Beeld: ANP

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.