De kleine André is een halfjaar oud, en als het aan André Hazes ligt komt daar snel een tweede bij. De zanger wil dolgraag een tweede kindje met zijn grote liefde Monique. 

Lees ook: Haalt Monique Westenberg hiermee keihard uit naar Rachel Hazes?

Dochtertje

André hoopt dat de tweede een dochter wordt. "Ik zou heel graag een tweede kindje willen. Hoe mooi zou het zijn als ik een dochtertje erbij krijg. Natuurlijk mag het ook weer een zoon worden; dan heb ik twee jongens die ik voor de rest van hun leven kan pesten", zegt hij lachend tegen Shownieuws.

On hold

De zanger kan eigenlijk niet wachten, maar weet ook dat zijn vriendin een halfjaar geleden nog is bevallen. Hij gunt Monique de tijd om weer 'zichzelf te kunnen worden'. "Als het aan mij ligt gaan we er in 2018 weer over praten", aldus André.

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders