Pamela Anderson en Jon Peters zouden hun twaalf dagen durende huwelijk via een sms hebben beëindigd. Bronnen melden aan Us Weekly dat Peters het berichtje zou hebben verstuurd.

Peters zou in een berichtje aan zijn kersverse echtgenote hebben laten weten dat hij nog eens is gaan nadenken over hun huwelijk nadat er in de media uitgebreid aandacht aan werd besteed.

Article continues after the ad

'De wereld weet wat we gedaan hebben en ik denk dat we nu beter ieder onze eigen weg kunnen gaan. Ik hoop dat je me kunt vergeven', zou in het berichtje hebben gestaan.

Twaalf dagen 

Anderson zou zo'n vijf van de twaalf dagen met haar echtgenoot hebben doorgebracht, waarna ze allebei op pad moesten. De papieren van het huwelijk zouden nog niet ondertekend zijn en dus is de vraag of er daadwerkelijk gesproken moet worden van een scheiding.

De Canadese actrice en de Amerikaanse filmproducent hadden ruim dertig jaar geleden ook een relatie, na een ontmoeting in The Playboy Mansion in 1984. Ze kwamen enkele maanden geleden weer bij elkaar en wisten hun nieuwe relatie geheim te houden.

Anderson was eerder getrouwd met Mötley Crue-drummer Tommy Lee, zanger Kid Rock en twee keer met professioneel pokerspeler Rick Salomon. Peters trouwde vier keer eerder en had een jarenlange relatie met zangeres Barbra Streisand.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.