Jan de Hoop denkt al een tijdje serieus na over zijn vertrek bij RTL. In Story onthult de nieuwslezer een nieuwe reden waarom hij weg zou gaan en praat hij openhartig over het verdriet om zijn dementerende moeder.

Jan de Hoop blaast dit jaar 65 kaarsjes uit én viert zijn dertigjarig jubileum bij RTL. Eerder liet de koning van de ontbijttelevisie al weten dat hij dat een goed moment vindt om met pensioen te gaan. Het vroege opstaan valt hem steeds zwaarder. Nu blijkt dat er nóg een reden is om de omroep vaarwel te zeggen. De nieuwslezer onthult aan Story dat hij een aantal verleidelijke aanbiedingen ontving. ‘Ik twijfel nog. Er lonken allerlei leuke projecten als ik zou stoppen. Twee productiemaatschappijen hebben mij benaderd met tv-programma’s die ze bij omroepen willen pitchen. Het gaat erom dat ik ergens naartoe moet en opnames maak op locatie.’ Meer dan deze mysterieuze omschrijving kan hij voorlopig niet geven; dat zou het vertrouwen van zijn potentiële opdrachtgevers schenden. Jan heeft nog geen definitieve beslissing genomen, zo vertelt hij: ‘Ik merk dat ik mijn huidige werk ook nog erg leuk vind. Met RTL zou ik kunnen afspreken dat ik het nog een jaar blijf doen, voor drie dagen per week. Zo kan er vast een opvolger worden gezocht. Ik heb met mijn baas afgesproken dat ik in mei of juni de knoop doorhak.’ Voor de omroep zou het een groot verlies zijn als Jan besluit te stoppen. Na al die jaren is hij een vast onderdeel geworden van veel Nederlandse huiskamers.

Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders