De van betrokkenheid bij drugshandel verdachte Frank Masmeijer (55) is er zó van overtuigd dat hij niet meer in de cel zal belanden, dat hij druk bezig is met zijn nabije toekomst: de oud-quizmaster wil op het Indonesische eilandBali een spectaculair restaurant openen! De kans dat zijn minnares Jaimy vna Lent meegaat, wordt echter met de dag kleiner: hun relatie zou op instorten staan... 

Het is over tussen Frank Masmeijer en Jaimy van Lent, zo meldt een als betrouwbaar bekend staande bron aan Story. De oud-quizmaster en verdachte in een drugszaak zou nog geen halfjaar nadat Jaimy in zijn leven kwam alweer op haar uitgekeken zijn. Het onlangs nog in opperste verliefdheid gefotografeerde koppel wordt de laatste weken inderdaad amper nog in de hoofdstad gesignaleerd. 

Frank en Jaimy houden intussen hun lippen stijf op elkaar; mogelijk om een eventuele verzoeningspoging niet met publieke uitlatingen over elkaar bij voorbaat al te smoren. Frank zit intussen niet stil - hij werkt gestaag aan een nieuwe toekomst. 

In september zal de Belgische rechter bekendmaken of hij, zoals tegen hem is geëist nog zeven jaar achter de tralies moet boeten voor zijn vermeende aandeel in de smokkel van ruim 460 kilo cocaïne die drie jaar geleden in de haven van Antwerpen tussen een lading bananen uit Zuid-Amerika werd onderschept. 

Het hele verhaal lees je in Story 29 

 

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders