De van betrokkenheid bij drugshandel verdachte Frank Masmeijer (55) is er zó van overtuigd dat hij niet meer in de cel zal belanden, dat hij druk bezig is met zijn nabije toekomst: de oud-quizmaster wil op het Indonesische eilandBali een spectaculair restaurant openen! De kans dat zijn minnares Jaimy vna Lent meegaat, wordt echter met de dag kleiner: hun relatie zou op instorten staan... 

Het is over tussen Frank Masmeijer en Jaimy van Lent, zo meldt een als betrouwbaar bekend staande bron aan Story. De oud-quizmaster en verdachte in een drugszaak zou nog geen halfjaar nadat Jaimy in zijn leven kwam alweer op haar uitgekeken zijn. Het onlangs nog in opperste verliefdheid gefotografeerde koppel wordt de laatste weken inderdaad amper nog in de hoofdstad gesignaleerd. 

Frank en Jaimy houden intussen hun lippen stijf op elkaar; mogelijk om een eventuele verzoeningspoging niet met publieke uitlatingen over elkaar bij voorbaat al te smoren. Frank zit intussen niet stil - hij werkt gestaag aan een nieuwe toekomst. 

In september zal de Belgische rechter bekendmaken of hij, zoals tegen hem is geëist nog zeven jaar achter de tralies moet boeten voor zijn vermeende aandeel in de smokkel van ruim 460 kilo cocaïne die drie jaar geleden in de haven van Antwerpen tussen een lading bananen uit Zuid-Amerika werd onderschept. 

Het hele verhaal lees je in Story 29 

 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders