Melania Trump heeft een carrière als fotomodel achter de rug en Donald Trump wil dit maar al te graag laten zien.

Onlangs ontving Trump een aantal mensen van verzekeringsmaatschappij Aflac in het Witte Huis. Het doel hiervan was Trump helpen met het promoten van zijn wetten rondom belastingverlaging en werkgelegenheid.

Sokken met eendenmotief

Toen een werknemer van het bedrijf, resource manager Michael Porter, de president een paar sokken met eendenmotief gaf, herinnerde hij Trump aan een specifieke reclamevideo waarin Melania te zien was.

Reclamevideo

Trump liet hem toen weten: “Ik ken jullie directeur heel goed, hij is erg goed in zijn werk. Lang geleden heeft hij mijn vrouw ingehuurd voor een commercial voor Aflac. Ik denk dat het een heel succesvolle commercial was. Doe hem de groeten van me.”

Melania schittert in het volgende reclamefilmpje van Aflac. 


Beeld: ANP | Bron: Libelle

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)