Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) zijn sinds een paar weken de trotse ouders van Mint. Buikfoto's deelde het model genoeg, maar van de kleine meid hebben we nog niet zoveel gezien. Toch deelt Romee nu een prachtig plaatje van een van hun eerste wandelingen in de buitenlucht.

Romee Strijd en dochter

Op Instagram deelt Romee een foto van het fijne uitje met haar dochter. 'First walk outside with the stroller', schrijft ze erbij. Te zien is hoe ze dik ingepakt achter de kinderwagen loopt, terwijl ze een gelukzalige blik naar Mint lijkt te werpen.

Zó mooi

Volgers van Romee vinden het heerlijk om de kersverse moeder zo te zien genieten. 'Zo mooi, je straalt!', luidt een van de vele reacties. 'Dierbaar! Zo blij voor jou en je prachtige gezin', vult een ander aan. Ook reageren mensen nog altijd op de bijzondere naam van het pasgeboren meisje. 'We houden van de naam Mint! Zo mooi!', schrijft dan ook een volger.

De tekst gaat verder onder de foto.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Zwangerschap niet vanzelfsprekend

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand later onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Begin december 2020 liet het stel weten dat hun dochter Mint geboren was. Dit deed het model met een prachtige foto, waarop te zien was hoe ze haar kindje in de armen hield.

Stiekem getrouwd

De kersverse ouders, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. “Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist”, verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad