Weer passen in dé rode jurk die ze droeg bij de opening van de Amsterdam ArenA in 1996. Dat was het doel van Trijntje Oosterhuis. Dat is meer dan gelukt, maar nu blijkt er al een nieuwe generatie klaarstaan om het stokje over te nemen.

Niemand minder dan het dochtertje van de zangeres, de driejarige Maël Joni Ronde, schittert namelijk ook in een rode jurk. Want wat is er nu mooier wanneer je zo jong bent om hetzelfde gekleed te gaan als mama? Ook voor Trijntje was dit het grootste cadeau dat ze kon krijgen.

Kers op de taart

Ze schrijft bij de kiekjes: 'En mijn grootste geluk en kado van de afgelopen jaren zijn natuurlijk mijn prachtige kinderen met als kers op taart dit kleine prinsesje In haar eigen rode arena jurkje!'

Drie kinderen

Oosterhuis heeft drie kinderen. Haar zonen Jonas en Marijn kreeg ze in haar huwelijk met Sander van den Eeden. In 2012 bleek de koek op en gingen de twee uit elkaar. In december 2015 werd de zangeres nog de trotse moeder van de kleine Maël Joni Ronde. Dit dochtertje kreeg ze samen met haar grote liefde Alvin Lewis.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders