Hoera! Trijntje Oosterhuis blaast vandaag 46 kaarsjes uit. Haar vriend Alvin Lewis verraste haar niet alleen met een bos bloemen, maar ook met een bijzondere foto uit de oude doos.

Na haar scheiding van Sander van Eeden dacht Trijntje dat haar wens nog een keer moeder te worden niet meer in vervulling zou gaan. Totdat in 2013 tussen haar en Alvin, de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis, de vonk oversprong. Hun liefde werd in 2015 bezegeld met dochtertje Maël. 

Article continues after the ad

Groot cadeau

Dat Trijntje zo gelukkig zou worden in haar gezinsleven, had ze niet gedacht. De zangeres kent haar grote liefde namelijk al héél lang. Alvin deelt ter ere van haar verjaardag een foto met Trijntje, waarop ze 16 en 18 jaar zijn. 'Mijn liefde feliciteert mij vandaag met mijn verjaardag op Instagram met deze super leuke bijzondere foto,' schrijft de moeder van drie. 'Geen idee dat we nu zoooooveeeeel jaar Later een gezin met de vier liefste kinderen op aarde zouden runnen met zoveel plezier en liefde.' De zangeres had zich 'geen groter kado' kunnen wensen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders