Souldiva Trijntje Oosterhuis (45) heeft niet alleen een dijk van een stem, maar ook een pracht van een figuur. Dat blijkt uit de foto die stylist en vriend Leco van Zadelhoff van haar op Instagram heeft geplaatst. Op de foto lijkt Trijntje een flink aantal kilo’s kwijt te zijn.

Niet dat dát nou is waar het om gaat in het leven, weet de zangeres. Zo zette ze eerder al een brutale journalist op zijn plek die haar vroeg of ze nog van plan was wat kilo’s kwijt te raken: 'Nou, wat denk je zelf? Beetje brutaal. Ik ga daar ten eerste geen antwoord op geven, maar vind het ook een beetje een rare vraag als ik eerlijk ben. Dat doet er niet echt toe volgens mij. Je moet gewoon lekker in je vel zitten en fit zijn. Dat is zoals het is en daar gaat het om.'

Kinderwens

Trijntje heeft drie kinderen: twee zoons met haar eerste man en op haar 42e werd ze moeder van een nakomelingetje met haar huidige vriend. 'Omdat ik twee prachtige zoons heb gekregen, was ik al bevoorrecht', vertelt ze in Margriet. 'Maar ik heb altijd gevoeld dat Mael nog zou komen. Mijn grote wens was dat ik ooit moeder mocht worden van een vrouw.'

In hetzelfde interview typeert ze haar moederschap als volgt: 'Ik ben een bikkelmoeder! Ik vecht als een leeuwin voor mijn kinderen en deins nergens voor terug. Ik ben ook een échte ‘kip op de eieren-moeder’, die thuis na schooltijd zit te wachten met tosti’s en kopjes thee en vraagt hoe het op school was.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)