Het is Trijntje Oosterhuis gelukt! De zangeres past weer in haar iconische rode jurk, die ze 23 jaar geleden droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA in 1996.

Trijntje Oosterhuis viert dit jaar haar 25e jubileum. Ter ere daarvan gaf de 46-jarige zangeres een groot concert op zaterdag 30 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Rode jurk

Trijntje had een groot doel voor ogen voor haar concert van zaterdagavond: weer passen in haar iconische rode jurk, die zij in 1996 droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA. Hiervoor moest de zangeres een aantal kilo's afvallen. Zo vertelde Trijntje al eerder aan journalist Rick Nieman: "Ik hoop ook dat ik die jurk weer aan kan. Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog.”

Lees ook: Trijntje Oosterhuis over haar 25-jarig jubileum: "Het beste moet nog komen"

Article continues after the ad

Trijntje is dus flink aan de slag gegaan. Na de geboorte van haar derde kind nam ze een personal trainer in de arm. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want de zangeres is inmiddels 24 kilo afgevallen. Daardoor straalde ze als nooit tevoren in dé rode jurk tijdens haar concert in de Ziggo Dome van zaterdagavond. Chapeau, Trijntje!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP