Trijntje Oosterhuis is nog niet klaar met haar strijd tegen de kilo's. De zangeres is vastbesloten om haar streefgewicht te behalen. En dat lijkt haar te lukken! Op een nieuwe Instagramfoto is te zien dat Trijntje nóg meer is afgevallen.

In oktober was de brunette al 24 kilo kwijt. Maar ze is nog niet tevreden. Trijntje is keihard aan het trainen om weer in haar 23 jaar oude jurk te passen. Het gaat om de iconische rode jurk die ze droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA in 1996. Die wil ze weer aan tijdens haar jubileumconcert op 30 maart.

Complimenten

Of dat gaat lukken zullen we moeten afwachten, maar op een nieuwe Instagramfoto lijkt ze slanker dan ooit. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Niet normaal meer hoe goed je er uitziet!', reageert een fan. 'Wauw! Ook hier weer het bewijs, afvallen kan! Je ziet er super uit,' schrijft een ander.

Afvalrace

De brunette begon de strijd tegen de kilo's na de geboorte van haar jongste dochtertje. 'Na drie kinderen wilde ik mijn lijf weer een beetje fit zien te krijgen,' vertelt ze in Beau Monde. 'Ik ben geen geboren slanke den, dus ik moest er veel voor doen.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders