Trijntje Oosterhuis (44) gooit het over een hele andere boeg. De zangeres gaat vanaf september de theaters in voor haar nieuwe theatertour met een geheel Nederlandstalig repertoire. Trijntje werkt dan ook aan een nieuw album met nieuw geschreven liedjes in haar moedertaal. 

Lees ook: Edsilia Rombley brengt single uit met Re-play

De reacties zijn oorverdovend

"Tijdens mijn laatste concerten, met gitarist Leonardo Amuedo, zong ik een blokje Nederlandse liedjes, zoals 'Telkens Weer' van Willeke Alberti. Ik vroeg de zaal: moet ik dit vaker doen? De reactie was oorverdovend: ja!", vertelt Trijntje aan het AD.

Theatertournee

Tijdens de theatertournee zingt Trijntje bestaande Nederlandse liedjes. Ze slaat dan het werk van onder meer Henny Vrienten, Frank Boeijen, Frans Halsema en Marco Borsato niet over. Momenteel is de zangeres druk met haar nieuwe album waarvoor ze met onder anderen John Ewbank, Paskal Jacobsen, Alain Clark en Dotan aan de slag is gegaan. Zij zorgen voor nieuw materiaal voor de plaat die in 2018 uitkomt. 

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders